It Moves
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kvalitet hele veien

Vår visjon

"Freedom & Emotion is energy in motion"

Det er en helt ny verden der ute. Vi flytter tettere sammen i byene, men beveger oss samtidig mer over lengre distanser. Vi opplever derfor en rivende urban utvikling og søker mer effektive måter å forflytte oss på. Infrastrukturen endres i retning av smidig og miljøvennlig fremkomlighet og det stilles krav til smartere valg. 

Vi er alle en del av den neste generasjonen!

Vi ønsker fremdeles, eller kanskje i større grad, frihet til å bevege oss hvor vi vil, når vi vil. Fra å være avhengig av fossilt drivstoff, med økende begrenset mobilitet i sentrale og urbane strøk som følge av miljømessige hensyn, står vi nå overfor nye begrensninger. Men kreative løsninger gir oss heldigvis mange muligheter. Vi har fått helt nye alternativer til fysisk kommunisering og det beste er at vi kan velge med både hjertet OG med hodet. Med effektive, fleksible og smarte transportmidler har det blitt mye enklere og komme seg rundt. 

It Moves AS har identifisert de endringene som skjer i verden og jobber kontinuerlig med å introdusere produkter som er tilpasset en ny hverdag. Vi ønsker å oppfylle nettopp dine behov og drømmer og vi vil at du skal få de produktene som passer best til ditt behov. Derfor har vi invitert leverandører av de beste produktene i markedet, til vår butikk. Vi inviterer samtidig deg som kunde hjertelig velkommen til vår nettbutikk og ser frem til at du tar en titt på utvalget vårt. Dersom du mener vi mangler noe i butikken eller om du har spørsmål, så vil vi gjerne at du tar kontakt med oss. Send gjerne en mail. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Elektrisk hilsen fra It Moves AS. 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke