It Moves
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kvalitet hele veien

Hvorfor elsykkel?

STORE fordeler med elsykkel - også på vinteren!

Har du gått og tenkt på om du også skal kjøpe elsykkel? Du er IKKE alene om det.

Det skrives stort og smått om elsykler overalt og nå begynner det kanskje å bli vanskelig å velge mellom et meget stort utvalg av modeller. Elsykkel har blitt veldig populært, ikke bare i Norge. Det har faktisk blitt så populært at det til tider kan være vanskelig å få rask levering av nye modeller. Årsaken til det er ganske enkelt, det er MANGE fordeler med elsykkel kontra bil eller kollektivt. Bare se her: 

 

1 Du kommer deg ut!

Med elsykkel senkes terskelen til å komme seg ut på tur. Hvis du sammenligner med vanlig sykkel, er det mer moro med elsykkel fordi du får hjelp til fremdriften. Du kommer opp bakken uten problemer, du har lang rekkevidde på batteri da de fleste tilbyr rekkevidde på 7-10 mil, og du blir ikke nevneverdig svett på turen. Sistnevnte setter mange pris på når de elsykler til og fra jobb hver dag. 

2. Du slipper bil/kollektivt!

I bilen må du sitte i kø, finne parkeringsplass og du må betale for bomring og parkering. Med elsykkel kan du sykle gratis hvor du vil og det er mye lettere å finne parkering eller ta den med inn på jobb. 

3. Økonomi!

Jo, det kan være kostbart å kjøpe elsykkel. Prisene kan gå opp til over 100.000 hvis du vil ha det aller dyreste, men for 25-50.000 finner du som regel en særdeles god elsykkel som du kan ha gleden av i mange år. Driftskostnadene er minimale sammenlignet med bilkostnader. Det du regne med av kostnader er til slitasje av bremser, kjede/gir, vask og dekk/slange. Vi anbefaler årlig eller halvårlig service, men prisen for dette er også lavt i forhold til på bil. PS: visste du at du kan kjøpe elsykkel gjennom jobben og få 20% lavere innkjøpspris?

4. Miljø!

En elsykkel krever liten plass i trafikken og sliter minimalt på veiene. Den skaper ingen støy og lokal forurensning er lik null. Produksjonsavtrykk og strømforbruk er meget lavt og dersom du velger elsykkel av god kvalitet, så tar det lengre tid før batteri og motor må byttes ut. 

5. Bedre helse!

Selv om du bruker mindre krefter på å komme fremover, i forhold til vanlig sykkel, så er det merkbart at du faktisk er i bevegelse. Du kan justere hvor mye motorkraft du vil ha og det betyr at du kan velge om du bare skal cruise til jobben eller om du skal tråkke på skikkelig for å trene. Og ikke minst er det GØY å sykle på elsykkel, det er lettere å komme seg ut av sofaen og bare ta en herlig tur i frisk luft. 

6. Ta med barna!

Nå finnes det mange muligheter til å ta med små barn på elsykkel. Du kan bruke vanlig sykkelsete eller du kan kjøpe transportsykkel hvor du kan ta med opptil flere barn (eller varer/gods) på turen. 

7. Vinter og snø? Ingen problem!

Selvfølgelig kan du også sykle på vinteren. Det handler bare om å utstyre sykkelen med riktige dekk, og selvfølgelig varm bekledning. Som med bil må du ferdes mer varsomt, men det er fullt mulig å komme seg frem på snø og isbelagte veier. 

Vi ønsker deg en god tur med din nye elsykkel, se vårt utvalg fra Haibike, Winora, Babboe, efinity og Rayvolt

PS: Ta kontakt med oss på e-post for å finne DIN nye elsykkel. Vi lover deg en helt ny verden på to (eller 3) hjul!

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke