-
0
-
El sykkel
- El Sparkesykkel
- Inokim
- Ninebot
- Esk8
-
Tilbehør og klær
-
Reservedeler
- Service
- Gavekort
-
Merker
- Nyheter
- Tilbud
Se alle produkter
Handlekurven er tomUsikker på hvor du skal starte
Se våre nyheter
Se alle produkter
-
Reservedeler
Se alle produkter
Hva er Inokim! Verdens mest...
Du har kanskje ikke hørt om Inokim før?
I jungelen av elsparkesykler, så er det vanskelig å huske hva alle heter, men er det noen som er verdt å sette av litt tid til å lese om, så bør det være Inokim. For å gjøre det enkelt, har vi listet opp noen interessante bullet-points:
- Etablert i 2009 under merket MyWay
- 2011 - MyWay Quick lansert som den første modellen, laget i aluminium, børsteløs motor og lithium ion batteri
- 2013 - Masseproduksjon starter opp og Quick modellen får fenomenal suksess. Umiddelbart begynte andre firma å kopiere, nettopp fordi de ble populære. Ingen har så langt lykkes med å kopiere den gode kvaliteten
- 2015 - Inokin Light lanseres. En mindre og mer fleksibel modell åpner dørene til et nytt marked
- 2017 - Inokim Mini lanseres. Så liten og lett at den kan tas med overalt, men fremdeles ha god kvalitet
- 2018 - Inokim OX lanseres. Mer kraft, lengre rekkevidde, nye patenterte støtdempere.
- Siden har det gått slag i slag med nye Light-modeller, Quick 2, Quick 3 og Quick 4, og ikke minst OXO, the biggest beast of them all!
- Designes av prisvinnende produktdesinger, ingeniør og entreprenør Nimrod Riccardo Sapir
- Inokim betyr "hastighet" på japansk
- Franchisetakere og service i verdensklasse over hele verden
- Ingenting er en tilfeldighet - alt Inokim gjør, er nøye planlagt
- Inokim er proaktive, de tenker fremover og kommer opp med nye løsninger på hver eneste modell.
Det finnes flere historier over hele verden, om kunder som bruker sin Inokim i mange år. Vi har selv en morsom historie om en kunde som kjøpte sin Inokim i Singapore da ha jobbet der for noen år siden. Han kontaktet oss og sa at han ikke fikk brukt den lenger og lurte på om vi skaffet deler til den. "Ja", sa vi, "hva er feil? Hvilke deler trenger du?" Kunden svarte: "Jeg har mistet laderen og trenger bare en ny." Det viste seg at hans Inokim Quick var 11 år gammel og fremdeles i bruk.
Moralen?
Hvis du ønsker en elsparkesykkel som du ønsker å ha i flere år, enten det er til små turer, pendling, til og fra trening e.l, hvorfor ikke koste på seg noe som virker også neste år. Og neste, og neste og............
"Inokim - probably the best scooter in the world"
"Its not just a scooter, its a way of life"
Hvor mye koster en elsykkel?
Tja, hvor langt er et tau?
Veldig mange vurderer å kjøpe elsykkel og forståelig nok er det vanskelig å finne rett modell i jungelen der ute. Det er velkjente merker som alle har hørt om, og det er mer ukjente merker som er mer usikkert for mange. Noen merker har også blitt godt kjent i Norge, men dessverre med negativt fortegn. Det er mange viktige ting du bør tenke på før du bestemmer deg. Vi har forsøkt å samle noen punkter som kanskje kan gjøre det lettere for deg i jakten på elsykkel:
Til hvilket bruk
Hvor mye tenker du å bruke elsykkelen? Skal du bare bruke den til butikken et par ganger i uken? Eller skal du bruke den til og fra jobb? Kanskje hensikten er å trene/mosjonere mer? Uansett hva som er din tanke akkurat nå, så kan vi nesten love deg: Du kommer til å bruke den oftere enn du tror! De aller fleste som kjøper seg elsykkel, blir helt forelsket i den. Den brukes i stor grad som erstatning for bil eller kollektiv transport og derfor bør du definitivt vurdere nyttegraden av en elsykkel.
Pris
Du kan få elsykler i alle prisklasser, alt fra noen tusenlapper, til flere titalls tusen kroner. Noen trives godt med en elsykkel til 10000,- (i hvert fall det første året) mens andre ser at de kommer til å bruke elsykkelen sin mye i flere år og legger derfor mer vekt på å få bedre komponenter og bedre kvalitet. For det ER forskjell på komponentene som elsykkelen er utstyrt med. Det er en grunn til at elsykkel til 69000,- er bedre utstyrt enn den til 10000,-. Det tåler mer! Det varer lenger! Og det gir deg en bedre komfort! La oss bare si det med en gang, It Moves velger kun kvalitet som våre kunder fortjener. Vi vet at våre kunder setter pris på kvalitet og service. Derfor får du kun god kvalitet hos oss. Et lite forhåndstips: Du kommer til å bruke elsykkelen din lengre og oftere enn du tror, vurder best mulig kvalitet med en gang.
Design/modell
Offroad, Tour, City, Urban, Hybrid? Valgene er mange, men det er ikke så vanskelig å finne ut av. Skal du sykle mye offroad modell enten fulldempet eller stiv ramme (hard). Skal du bare bruke den på gaten, som tursykkel, så passer nok en City eller Tour modell til deg. Kikk litt på rammen, demping, dekk og andre ting som passer deg best
Motor og batteri
De fleste elsykler har i dag 500Wh batteri eller større, som kan gi deg opptil 100km rekkevidde, ofte mer. Motor fra f.eks. Bosch eller Yamaha er solide motorer som du kan stole på. Motorstyrken skal være maks 250w i Norge, men det som kan variere er antall Newtonmeter (Nm) produsentene har fått ut av motoren. Det vil si hvor mye "trøkk" du får når du tråkker Det bør være minst 50Nm for at du skal være fornøyd, men er det over 70 eller 80 er du sikret veldig god hjelp i motbakkene også.
Smak og behag, og en liten ting til
Til slutt er det din egen smak som teller mye. Farge, utforming av design og ramme, kanskje du vil ha demper i setet som virkelig utgjør en stor forskjell. Det er mye som teller inn. Ta deg tid til å se deg rundt, aller helst i nærmiljøet eller ta kontakt med butikken. Tenk også på at du bør komme tilbake til butikken for å få utført service eller reparasjoner. Hos oss tilbyr vi deg en hyggelig prat god kjøpsveiledning i jakten på din elsykkel.
Og så en liten ting til slutt: IKKE GLEM HJELM OG LÅS. Sett av penger til en trygg hjelm og solid lås og alarm. En god lås kan aldri bli for dyr. Lykke til med kjøpet og ta gjerne kontakt med oss for råd.
Telefon: 33740500
E-post: post@itmoves.no